16 mai 2013

6 sfaturi pentru un păr frumos

1. Incearca un sampon special.

oameniii îşi pierd între 50 şi 100 de fire de par pe zi. Dacă pierdeţi mai mult păr decât normal, încercaţi un şampon şi balsam cu keratina.
Keratina poate îmbunătăţi starea de sănătate a parului si scalpului.

2. Ia o multime de vitamine şi minerale.
Deşi nu există dovezi ştiinţifice că vitaminele ar opri căderea părului, un regim alimentar sănătos este important pentru menţinerea unui organism sănătos. Când vom primi vitamine şi minerale, parul nostru va fi mai puternic. O dieta adecvata ar putea împiedica pierderea parului ,mai mult decât este normal.

3. Masarea părului.
Acest lucru poate suna ciudat, dar masarea părului va stimula circulatia sangelui. Acest lucru va îmbunătăţi şi întări foliculii parului. Cam15 - 20 minute de masaj al scalpului pe zi produce rezultate foarte bune. Când va stimula circulaţia sângelui în scalp parul devine mai sănătos. Părul sănătos creste in mai repede şi mai gros. Încercaţi acest masaj înainte de somn. Este relaxant si sanatos.

4. Încercaţi o clătire cu ghimbir
 câteva bucăţi mari de ghimbir puse într-o oală cu apă şi se începe încălzirea apei. Doar până când apa este un pic mai caldă, se va folosipentru clătirea părului dumneavoastră. Acest lucru va stimula fluxul de sânge cătrea scalp şi vă va oferi păr sănătos. Aceasta va contribui, de asemenea, lacresterea parului.

5. Bea suc de castravete.
suc de castraveti, zi de zi, este o modalitate foarte bună de a opri căderea părului. Acest suc conţine dioxid de siliciu, care menţine părul şi unghiile puternice. Acest lucru va va oferi păr sănătos care se var dezvolta mai repede. Băut un pahar pe zi ar trebui să fie suficient pentru a face bine.

6. Încercaţi Aloe Vera.
Aplicati gel de Aloe Vera pe părul dumneavoastră şi masaţi Lăsaţi timp de aproximativ 20 de minute. Aloe Vera va vindeca scalpul dumneavoastra , în orice probleme care pot cauza la pierderea parului. De asemenea, e bun pt. nivelul pH-ul scalpului şi a părului. Ai putea face acest lucru în combinaţie cu masajul. Aplicati gelul de 2 ori pe saptamana.

Niciun comentariu: