24 iun. 2011

Comedoane. coșuri - încercați să scăpați de ele

Se spală faţa și mâinile, înainte de a începe.

* Aspirina conţine BHA (beta hidroxiacid), care este un puternic exfoliant și desfundă porii. Este recomandat să utilizaţi masca cu aspirină o dată pe săptămână, pentru a scapa de coșuri și acnee (atenție, poate fi foarte iritantă).
* Sucul de lămâie se amestecă cu o cantitate egală de apă de trandafir. Aplicăa acest amestec pe față si lasă-l să stea timp de o jumătate de oră. Se spală faţa cu apă proaspătă. După 15 zile de aplicare, ajută la vindecare, în caz de acnee, coșuri și reduce petele şi cicatricile.
* Se amestecă o lingura de ulei de arahide cu o lingură de suc de lămâie; pentru tratarea coșurilor, acesta este unul dintre cele mai bune remedii.
* Spălaţi-vă faţa de două ori pe zi, în apă sărată, caldă. Acest lucru ar trebui să curețe fața de ulei, fără a agrava acneea.
* Spălaţi-vă machiajul bine, în fiecare seară. Folosiţi un săpun delicat de două ori pe zi. Clătirea se face de şase- şapte ori, cu apă proaspătă.
* Faceţi o pastă din  3 linguri de miere și 1 linguriță de scortișoara pudră. Aplicaţi această pastă pe coşuri, seara, înainte de culcare și spalați-o a doua zi dimineața, cu apă caldă. Repetaţi timp de două săptămâni, coșurile vor dispărea pentru totdeauna.
 * Se amesteca faină de porumb cu albuş de ou şi se aplică pe față. Se lasă se usuce complet, și cu puțină apă caldă se face un masaj ușor și se spală. Veți avea o piele netedă.
* Mierea este un remediu excelent, ucide bacteriile.
* Sucul de papaya este un bun tratament pentru coșuri. Aplicați suc proaspăt.
* Se diluează suc de lămâie cu apă; ucide microbii, îmbunătăţește circulaţia sanguină.
 * Se amestecă ulei de arahide cu suc de lămâie proaspăt şi se aplică pe față, 10-15 minute, şi apoi se spală. Acesta poate fi aplicat zilnic, pentru a preveni formarea de puncte negre, coșuri și acnee.
* O mască de măr ras amestecat cu puțina miere este un remediu excelent. Cele mai multe măști faciale pot fi aplicate pe piele 15-20 de minute, apoi se spala cu apă caldă, urmate de o clătire rece.

Niciun comentariu: