22 iul. 2008

Cele mai eficiente masti de fata

Cu banane
Zdrobiti 1/2 banana, adaugati o lingura de miere si 2 linguri de smântana. Lăsati pe fata 10 minute, apoi clatiti.

Cu miere
Aveti nevoie de 2 linguri de miere, 1 albus, 2 lingurite de glicerină, amidon. Amestecati pâna obtineti o crema onctuoasa. Aceasta masca hraneste tenul, il face matasos. Lăsați sa actioneze masca timp de 15 minute.

Cu migdale
O lingura de migdale macinate se piseaza bine intr-un mojar, se adaugă o lingură de miere, 1 albus. Se aplica pe fata pentru 15 minute.

Cu diverse fructe:
-frecati fata cu o jumatate de piersica, lasati pulpa si sucul sa acționeze 20 de minute.
- lasati la inmuiat o caisa uscata pana ce devine moale; zdrobiti-o si amestecați-o cu putin lapte praf; se lasa pe fata 15 minute.
- amestecati 2 linguri de miere, sucul de la o jumatate de lamaie, un pic de iaurt și un albuș batut. Se aplica pentru 15 minute.

Cu castravete - ras fin, amestecat cu o lingura de iaurt, se aplica pe față si se lasă 20 minute.

Cu ulei de peste - amestecati o capsula de ulei de cod cu un pic de ceai verde, o linguriță de zahar brun, un pic de suc de lamaie. Curata porii, fiind usor exfolianta.

Cu ceai verde - 2 linguri de miere, dizolvate cu ceai verde, se aplica pe fata, 25 minutes; repetați timp de 15 zile, fara ca in acest interval sa folositi sapun sau demachiant.

Pentru ten uscat: 1 ou intreg, o lingura de zahar brun, puțin lapte; se lasă pe piele 10 minute. Este bun și pentru corp, inainte de dus.

Cu mar - amestecați 1 ou, lapte, un măr ras.

Niciun comentariu: