4 iul. 2013

Obiceiuri proaste care contribuie la pierderea părului

-  Consumul de alimente prelucrate

Alimente prelucrate de multe ori nu au vitaminele şi mineralele care aveţi nevoie pentru a vă menţine un par sanatos. Produsele alimentare pierd o mare parte din valoarea lor nutritivă, atunci când sunt gătite. Fără  acestesubstanţe nutritive, parul va avea de suferit.
de aceea se recomandă consumul de unele legume nefierte , cum ar fi o salata de exemplu.
Puteţi lua, de asemenea, suplimente de vitamine şi suplimente de minerale. Atenţie însă la supradozaj.

- Băuturile răcoritoare

Cele mai multe bauturi racoritoare sunt încărcate cu zahăr. Chiar şi cele pentru dieta au mult zahăr în ele. Chiar şi acestea au echivalentul a 10 cuburi de zahăr. Băuturile  celelalte au considerabil mai mult.

-Consumi prea mult zahăr

Majoritatea oamenilor nu realizează cât de mult zahăr consumă în fiecare zi.  Pe persoana, în  medie, se consumă chiar 20 linguriţe de zahăr pe zi (un adolescent - 34).
Zahărul poate diminua din organism o serie de substanţe nutritive şi stimulează suprarenalele, ce determina organismul să producă mai multi androgeni, hormoni ce provoaca pierderea parului.

- Consumi prea multa sare

Sare de masă e, de asemenea, legată de pierderea parului. Unii oameni de multe ori consumă sare pentru suplimentarea cu iod. Dar peştele este o sursă bună de iod mai bună decât sare de masă. Sare de mare este, de asemenea, o bună alternativă.

-Consumi prea multe Grasimi saturate

Consumul de alimente cu grasimi saturate ar putea determina creşterea concentraţiei de DHT în organism. Ar trebui să se limiteze cantitatea de grasimi saturate, ca o prescripţie medicală de bază pentru tratamentul legat de căderea părului.

Remediu natural pentru căderea părului

Masarea pielii capului cu uleiuri esentiale de stimulare pot încuraja, uneori accelera creşterea. Folositi un ulei de jojoba cu 10-15 de picături din mai multe uleiuri de diferite, cum ar fi Cedru, lavanda, rozmarin, cimbru si menta.
Cel mai bun timp pentru a efectua un masaj cu ulei esenţial este înainte sau în timpul unui duş. În acest fel, aveţi posibilitatea să samponaţi ulterior.
Un alt mod natural de a trata anumite tipuri de pierdere a parului este nutriţia şi suplimentarea. Dieta ta ar trebui să conţină un bun echilibru de fructe, legume, lactate lowfat, grăsimi sănătoase, cum ar fi ulei de măsline şi uleiuri de peşte.
Dacă nu vă place peştele, încercaţi să completeze dieta cu o capsulă de ulei de peşte pentru a beneficia de Omega 3 şi 6 . Un alt supliment este de a încerca Biotină, care este o vitamina B, pentru o piele sanatoasa, păr şi unghii.

Niciun comentariu: