18 apr. 2012

Scapă de celulită

Periajul corpului
Periajul făcut o dată pe zi e și un drenaj limfatic, care ajută la dispariţia celulitei. Acesta stimuleaza sângele şi fluxul limfatic, indeparteaza celulele moarte ale pielii şi încurajează creşterea celulară. Pielii poate fi umedă sau uscată şi periaa naturale. Începe cu picioarele și mergi apoi în sus.

Coji de Psyllium
Cojile de Psyllium sunt o fibra care poate fi adăugat în  apă pentru a ajuta la curatarea sistemului digestiv. Dacă aveți o senzaţie de balonare, curăţarea intestinală este sigură şi naturală. Fa-o timp de două săptămâni, la fiecare două-trei luni. Cojile de Psyllium pot fi cumpărate din cele mai multe magazine de sănătate.

Bea apă - 8 pahare pe zi
Dr. Howard Murad afirmă că "viaţa este definită prin apă" şi "imbatranirea si boala prin pierderea de apa." Când sunteţi hidrataţi adecvat,  funcţiile corpului  merg mai bine. Apa permite organismului scape de  toxine şi grăsimi.

Exerciții
- stimulează circulaţia şi stimulează fluxul limfatic. Exercitiile aerobice si exercitii de tonifiere musculară sunt esenţiale pentru reducerea aspectului de celulita.

Alge
- ajuta să se elimine excesul de apă şi dau pielii un aspect mai ferm. Rezultatele sunt temporare dar  sunt foarte bune în cazul în care aveţi nevoie să vă îmbunătăţi rapid aspectul pielii dumneavoastră pentru un eveniment special.
Rețeta:  praf alge marine se fac pastă, cu apă, se aplică pe zonele afectate și se înfășoară deasupra folie alimentară. Inchide ochii si relaxeaza-te timp de 20 de minute şi apoi despachetează-te. Faceți apoi o baie.

Niciun comentariu: