25 mar. 2012

Ochi mai mari

Dacă vedem vreuna din celebritățile preferate fără machiaj, multe sunt de nerecunoscut iar ochii lor sunt  ..............foarte banali, ștersi........
Care este secretul machiajului lor?
Pentru  ochi mari, încercaţi aceste trucuri:
1. Întotdeauna curbează genele înainte de a aplica rimelul. Puteţi răsuci genele și după ce  rimelul se aplică, atât timp cât rimelul este uscat (e bine să ştiţi dacă vă curbați genele mai târziu, fără a îndepărta rimelul).
2. Nu uitaţi de genele de jos. De ani de zile am evitat să dau rimel pe ele, până ce un expert mi-a arătat că mult rimel  într-adevãr face ochii mai mari. Pentru a aplica rimel pe genele inferioare, ţineţi peria vertical, apoi matură cu ea înainte şi înapoi.
3. Genele false individuale sunt exotice, superbe şi dau un aspect natural, dacă sunt aplicate corect.
Dacă sunt prea lungi, aveţi posibilitatea să le tăiaţi cu foarfecele.
4. Se poate colora mucoasa din jurul ochilor (îi conturăm în interior) cu un creion cremos de culoare albă.
5. Puteţi încerca același truc și la colţul interior al pleoapei.
6. Sprâncenele profesional cerate, filetate, sunt importante, căci ele afectează restul feței.
Pentru a ține sprâncenele la locul lor, încercaţi un gel clar Maybelline Great Lash Clear Mascara Spritz sau doar un pic de fixativ pe o periuță

Un comentariu:

Ady spunea...

Buna ziua,

Ma iertati ca va deranjez .Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe facebook despre mama mea, Gabriela Tudorache care este foarte bolnava . Este diagnosticata cu meningiom , o tumoare cerebrala care i-a afectat vederea si trebuie sa se opereze cat mai repede la o clinica din Germania unde ni se cere 35 000 EUR plus cheltuieli de cazare si transport .

Viata si vederea ei depind de aceasta operatie , iar mie si fratelui meu ne este foarte greu sa o vedem cum indura zilnic cumplitele dureri de cap si ametelile .Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei . Mai multe detali le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/. Sau ne puteti contacta la nr de tel. 0724342082. Va rugam , daca sunteti de acord sa ne lasati si un raspuns .
Va multumesc din inima pentru sprijinul acordat.

dumitru_gabriela31@yahoo.com