16 ian. 2012

Remedii pentru coșuri, comedoane

Uleiul de arbore de ceai este obţinut din arborele Melaleuca alternifoliais din Australia. Este foarte eficient impotriva acneei, deoarece conţine substante numite Terpeni, ce ucid bacteriile. Acneea este adesea cauzată de bacterii şi terpenii pur şi simplu le ucid sau le  diminuează suficient pentru a fi distruse de anticorpii de protecţie. Există foarte puţine efecte secundare ale folosirii uleiului.
Alte metode:
- Folositi suc proaspăt de var pentru cosuri, puncte negre.
- 2 linguri  de zahar (alb sau maro)+ puţină apă - se freaca fața. Se văd rezultatele după 48 de ore.
- Se fierbe frunze de salată în apă şi se clătiște tenul cu acnee. Acesta acţionează ca un remediu natural excelent in cosuri.
- Sucul proaspăt de mentă aplicat pe zonele afectate poate vindeca orice fel de acnee.
- curcumă + suc de menta este unul dintre remediile cunoscute pentru acnee si cosuri. Utilizaţi acest lucru prin păstrarea pe fata timp de aproximativ 30 de minute. Spalati fata cu apa calduta.
- Se amestecă pulbere de nucsoara cu lapte şi se aplică pe cosuri.
Utilizaţi un machiaj non gras şi urmează un regim adecvat de curăţare a pielii. Evitaţi utilizarea de produse care conţin isostearat izopropilic, izopropil palmitat, stearat de izopropil miristat, socetyl şi clorură de sodiu, care pot agrava cosurile.
- Frecaţi cu usturoi pe cosuri de mai multe ori în timpul zilei. Este una dintre cele mai eficiente remedii pentru comedoane, deşi este destul de urât mirositoare.
- Pastă de tomate poate ajuta, de asemenea, vindecă cosurile. Lăsaţi pasta pe acnee timp de aproximativ o oră sau cam asa ceva, poate provoca minuni.
- Castravete este cunoscut a fi cel mai potrivit pentru pielea feţei şi acneea nu este o excepţie.
- ulei de arbore de ceai si gel de aloe vera
-  cartof ras în termen de o bucată de pânză. Aplicaţi zona afectata de cosuri.

Niciun comentariu: