14 ian. 2012

Cel mai bun anticearcăn

Se poate utiliza anticearcan sub fondul de ten, dar unii profesionişti folosesc anticearcănul ca o finisare care să acopere acele lucruri pe care fondul de ten nu le-a putut ascunde. În plus, dacă se aplică anticearcan după fondul de ten, aceasta ajută la prevenirea ștergerii anticearcanului, accidental.
Curăţă bine fața, altfel pielea va fi pătată.
Începeţi cu marginea exterioară, folosind vârful degetului, foarte usor, folosind mişcări blânde circulare. Nu trage pielea.
Permite anticearcanului să se așeze, timp de 10 minute, înainte de a aplica fondul de ten. Pentru pielea sensibilă, utilizaţi un produs hipoalergenic.
Utilizarea corectă a anticearcanului distrage atentia de la unele imperfacțiuni dar, în acelaşi timp, dacă e aplicat cu stângăcie, face fata să arate chiar mai rău.  Pentru a ascunde petele roșii, se aplică un ton spre verde sau un  bej. Acest lucru ajută la a camufla şi nuanţa pielea. Apoi, se aplică ca de obicei fondul de ten.
Ridurile pot fi minimizate cu un anticearcan punctat de-a lungul lor şi amestecat, lasat să se usuce  înainte de aplicarea fondului.

Niciun comentariu: