10 iun. 2010

Cum cumparam fondul de ten/Aplicare

Cea mai mare greşeală pe care o fac femeile atunci cand isi scumpara fond de ten este alegerea unei nuante prea deschise.
Cum sa facem ca sa nu gresim?
Testarea culorii se face pe partea interioară a antebraţuluii. Tonul ales ar trebui să fie cel mai apropiat de culoarea gâtului.
Dacă nu sunteţi sigura, atunci cumparati o nuanţă mai deschisă decât tonul pielii feţei.
Este nevoie de aproximativ un minut pentru ca fondul de ten să se usuce, să interacţioneze cu substanţele chimice din piele si sa vedeti axeact ce nuanta are.
Pigmenţii pe bază de culoare roşie apar mai repede, aşa că fondul de ten va parea , la inceput, mai roz decat este.
Verififica culoarea aleasa la cea mai apropiat sursă de lumină naturală.
Dacă aţi ales culoarea potrivita, ea "va dispărea" în piele, si nu va ramane ca o pata. 

Cum se aplica

Se curatat si se hidratează faţa şi gâtul; aşteptaţi cel puţin cinci minute pentru ca hidratantul (crema) să fie complet absorbita în piele.
Dacă utilizaţi un fond compact care trebuie să fie aplicat cu apă, umeziti un burete cosmetic şi stoarceti-l de apa. Cu un burete uscat, se aplica mai greu.
Cu miscari blande, acoperă zonele mai mari (obraji, frunte şi nas), urmand conturul lor natural. Apoi mergi pe sub linia maxilarului şi spre gât în jos, pentru a crea un efect natural. Aveţi grijă să nu se aplice prea mult în jurul parului. Verificaţi atent pentru a vă asigura că fata este uniform acoperita. Folositi un concealor pentru orice fel de pete sau defecte.

Un comentariu:

Anonymous spunea...

Bună Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul ascultawhisper sau un email ascultawhisper@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
Mulţumesc,Cu stimă Vlad!