22 sept. 2009

Daca vrem ca fata sa para mai mica

Sunt persoane care au fata pra larga, dar si femeile mai plinute ar dori ca fata lor sa para mai mica.
Iata cateva trucuri:
- Ochii trebuie machiati astfel ca sa para mai mari ; cu ochii mai proeminenti, o fata plina va părea ca un întreg.
Conturam ochii cu un dermatograf alb (pielita din interior) iar apoi ii conturam in exterior cu un creion colorat (culoarea o alege fiecare in functie de preferinte), apoi aplicam rimel suplimentar pe genele de sus. Nu punem rimel pe pleoapa de jos, caci ochii par mai mici. 
- fardarea fetei _ aplicati o pulbere de culoare alba - rozie (usor galbuie, bleu etc.) irizată si luminoasa chiar sub sprincene, si astfel ochii par mai mari si mai stralucitori.
- buze mai pline - cu un creion in culoarea apropiata de cea a buzelor conturam usor buzele si coloram mijlocul buzei de jos, apoi uniformizam culoarea cu degetul - sa nu se vada conturul sub ruj; aplicam apoi un ruj - dar nu prea lucios - intr-o culoare naturala, ceva mai deschisa.
- fard de obraz - unde se aplica? Ca sa stim exact, sugem obrajii (ca atunci cand imitam botul de peste) si aplicam o nuanta bronzanta pe linia "supta", si din ce in ce mai estompata spre tample. Uniformizam si estompam cu degetele. Un pic din aceeasi nuanta aplicam ca o umbra usoara pe frunte (lateral, la tample), pe barbie chiar si pe un nas mai proeminent (pe varf sau pe lateral).

Niciun comentariu: