1 mai 2017

Remedii pentru coșuri si comedoane

Uleiul de arbore de ceai este obţinut din arborele Melaleuca alternifoliais din Australia. Este foarte eficient impotriva acneei, deoarece conţine sterpeni ce ucid bacteriile. Acneea este adesea cauzată de bacterii şi terpenii pur şi simplu le ucid sau le diminuează suficient de mult pentru a fi distruse de anticorpii de protecţie.

Alte metode:

- 2 linguri  de zahar (alb sau maro) + puţină apă - se freaca fața. Se văd rezultatele după 48 de ore.
- Se fierbe frunze de salată în apă şi se clătiște tenul cu acnee. Acesta acţionează ca un remediu natural excelent.
- Sucul proaspăt de mentă aplicat pe zonele afectate poate vindeca orice fel de acnee.
- curcumă + suc de menta - unul dintre remediile cunoscute pentru acnee si cosuri. Utilizaţi pe fata timp de aproximativ 30 de minute. Spalati fata cu apa calduta.
- Se amestecă pulbere de nucsoara cu lapte şi se aplică pe cosuri.

Utilizaţi un machiaj non gras şi urmati un regim adecvat de curăţare a pielii. Evitaţi utilizarea de produse care conţin isostearat izopropilic, izopropil palmitat, stearat de izopropil miristat, socetyl şi clorură de sodiu, care pot agrava cosurile.

- Frecaţi cu usturoi pe cosuri de mai multe ori în timpul zilei. Este una dintre cele mai eficiente remedii pentru comedoane, deşi este destul de urât mirositoare.
- Pastă de tomate, de asemenea, vindecă cosurile. Lăsaţi pasta pe acnee timp de aproximativ o oră sau cam asa ceva, poate provoca minuni.
- Castravetele este cunoscut a fi cel mai potrivit pentru pielea feţei şi acneea nu este o excepţie.
-  ulei de arbore de ceai si gel de aloe vera
-  cartof ras , aplicat pe zona afectata de cosuri.

Niciun comentariu: